donderdag 14 mei 2009

Zeg eens aaaaa....

 Een tijdje geleden ben ik op een jachthonden wedstrijd (hoop dat ik het goed zeg) voor Flatcoated retrievers wezen fotograferen en heb daar veel leuke foto's gemaakt.
Aan het gebit zou je het niet zeggen,
maar dit duo zijn echte lievertjes (vooral van hun baasjes :-)) )
Buiten dat het lievertjes zijn, zijn het ook nog eens broertjes van elkaar, genaamd; Buck en Rowdy.
Wordt vervolgd....

4 opmerkingen:

Monique zei

Leuke foto van deze tweeling Peter en precies op het goede moment afgedrukt, heel grappig!

Moi zei

Zo hé die zien er gaaf uit zo.

Weet jij wie wie is, ikke wel, haha :D Prachtig plaatje, net zoals de anderen uit deze serie die ik al gezien heb, maar... "I want more" dus kom maar op met de rest, mijn mailbox is geduldig....

Vind het altijd knap hoe je beesten in actie zó treffend kunt vastleggen; opengesperde muilen met vervaarlijke slagtanden, een volle rengalop waarbij het paard scherp is en je evengoed de beweging ziet, knap hoor....
Is het de supersonische camera, 't vakmanschap van de fotograaf of de combi van deze 2 die voor die schitterende platjes zorgt ;-)

Anoniem zei

Hmm, een typfout is er zo ingeslopen blijkbaar (zie het eennalaatste woord). Ik bedoelde natuurlijk dubbel a, plaatjes, want die met 'enkel a' voor je lens krijgen lijkt me helemaal een knappe prestatie ;-)

Oja, op 7 juni kun je nog meer FR's schieten tijdens de Kampioensclubmatch in Almere... Grote kans om een drie- of vierling plus de moeder van het grut voor je camera te krijgen ;-)

TruusW zei

Leuk shot, hoop niet dat de honden uit verveling aan het gapen zijn.

 
De gehele inhoud van dit weblog valt onder het copyright van PhotoPino©