dinsdag 4 maart 2008

Fladder...

 Het is dan nog wel geen zomer, maar bij het lezen van diverse testen van macrolenzen (die ik nog steeds niet heb, grrr) moest ik aan deze foto denken.Gemaakt met mijn telelens in een snikhete en vochtige vlindertuin, maar och, je moet er wel wat voor over hebben.Ik weet overigens niet hoe deze flinke vlinder heet, maar ik denk dat iemand anders dat wel weet, alleen is ze er volgens mij even tussenuit gepiept ;-))

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Soms moet je inderdaad even afzien om wat moois op de foto te zetten! Hij staat er trouwens prachtig scherp op, zie zelfs zijn wipneusje! Het is volgens mij een Morpho Peleides.
@Mocht wel binnen in de moskee, maar heb 't er nog niet op gewaagd, voelde me er niet zo prettig bij om daar met m'n camera naar binnen te sjouwen, terwijl ik er bij de hindoetempel geen problemen mee had! ;)

Anoniem zei

Mooi hoor, en dan te bedenken dat het vroeger een kriebelig rupsje is geweest ;-)

Ik heb op mijn supersonische compacte camera ook een macrostand, misschien moet je mij (als leek) maar eens bijbrengen hoe ik die het mooiste en beste kan gebruiken, want echt hele grote verschillen zie ik nl. nooit met...

Jww

Anoniem zei

wat een bjoetieeeee!!!
jammer dat die hier niet rondfladderen
monique heeft het vlindertje al een naampje omgehangen zie ik ;)
prachtig!

ps. gewoon gisteren op de hoek van de straat :)

Anoniem zei

Ik dacht "kom laat ik eens even kijken er staan vast foto's van het concert op". Maar nee hoor.

 
De gehele inhoud van dit weblog valt onder het copyright van PhotoPino©